Μαραθονήσι
Σπηλιές

Στην εκδρομή αυτή έχετε την δυνατότητα να εξερευνήσετε και τις δυο παραλίες του νησιού της χελώνας.

Ξεκινώντας από την βοτσαλώδης παραλία με τις τρεις σπηλιές οι οποίες έχουν εύκολη πρόσβαση για να τις εξερευνήσετε κολυμπώντας όπως και τα εκπληκτικά βράχια για ατέλειωτα μακροβούτια.

Παρατήρηση θαλάσσιας χελώνας Caretta – Caretta

Η παρατήρηση της θαλάσσιας χελώνας Caretta – Caretta πραγματοποιείται στον Κόλπο του Λαγάνα όπου βρίσκεται στο φυσικό της περιβάλλον καθώς προστατεύεται από το Εθνικό Θαλάσσιο Πάρκο Ζακύνθου . Η παρουσία της προσφέρει σε όλους τους ενδιαφερομένους επισκέπτες μια μοναδική ευκαιρία να την παρατηρήσουν και φυσικά έχοντας την δυνατότητα την φωτογραφίσουν . Είναι πολύ σημαντικό κατά την παρακολούθηση της θαλασσιάς χελώνας Cαretta – Caretta να τηρούνται τα μετρά προστασίας που έχει θέσει το Εθνικό Θαλάσσιο Πάρκο Ζακύνθου.

Μαραθονήσι
Παραλία Ωοτοκίας

Η τελευταία σας στάση σε αυτή την εκδρομή θα είναι η μπροστινή αμμώδης παραλία ωοτοκίας του νησιού στην οποία σας δίνουμε την δυνατότητα κατόπιν επικοινωνίας με την εταιρεία μας να παραμείνετε για όσο επιθυμείτε.

  Travel with us

  Προτεινόμενες Εκδρομές

  Private Trip

  Χαρίστε στον εαυτό σας μια ξεχωριστή εμπειρία έχοντας την δυνατότητα να συμβουλευτείτε και να συζητήσετε με την έμπειρη ομάδα μας για όλους τους προορισμούς που μπορείτε να επισκεφτείτε.

  Περισσότερα

  Μυζήθρες

  Οι Μυζήθρες μπορεί ο οποιοσδήποτε να πει ότι ένα είναι από τα ωραιότερα αξιοθέατα της Ζακύνθου, που κόβουν την ανάσα. Οι Μυζήθρες αποτελούν δυο λευκούς κωνικούς βράχους και βρίσκονται κάτω από τον Φάρο του Κεριού.

  Περισσότερα

  Ενοικιάσεις Σκαφών

  Έχετε τη μοναδική ευκαιρία να επισκεφτείτε τα αξιοθέατα του Εθνικού Θαλάσσιου Πάρκου Ζακύνθου και να κολυμπήσετε στα γαλάζια νερά του, οδηγώντας το σκάφος της επιλογής σας.

  Περισσότερα

  Ξενάγηση Χελώνας

  Στο πρόγραμμα Try Diver Program θα κάνετε κατάδυση υπό την επίβλεψη των έμπειρων εκπαιδευτών μας, οι οποίοι διαθέτουν πάνω από 20 χρόνια εμπειρίας στον τομέα των καταδύσεων.

  Περισσότερα