Η παρουσία της προσφέρει σε όλους τους ενδιαφερόμενους επισκέπτες μια μοναδική εμπειρία να την παρατηρήσουν και φυσικά να την φωτογραφίσουν.

Πολύ σημαντικό είναι να τηρούνται οι κανόνες που έχει θέσει το Εθνικό Θαλάσσιο Πάρκο Ζακύνθου για την προστασία και την καλύτερη διαβίωση των πανέμορφων αυτών ζώων.

Ξενάγηση Χελώνας
Caretta – Caretta

Η θαλασσιά χελώνα Caretta – Caretta είναι ένα είδος υπό εξαφάνιση, που έχουμε την τύχη να φωλιάζει στις θάλασσες της Μεσόγειου. Μια από αυτές είναι ο κόλπος του Λαγανά.

  Travel with us

  Προτεινόμενες Εκδρομές

  Private Trip

  Χαρίστε στον εαυτό σας μια ξεχωριστή εμπειρία έχοντας την δυνατότητα να συμβουλευτείτε και να συζητήσετε με την έμπειρη ομάδα μας για όλους τους προορισμούς που μπορείτε να επισκεφτείτε.

  Περισσότερα

  Μυζήθρες

  Οι Μυζήθρες μπορεί ο οποιοσδήποτε να πει ότι ένα είναι από τα ωραιότερα αξιοθέατα της Ζακύνθου, που κόβουν την ανάσα. Οι Μυζήθρες αποτελούν δυο λευκούς κωνικούς βράχους και βρίσκονται κάτω από τον Φάρο του Κεριού.

  Περισσότερα

  Ενοικιάσεις Σκαφών

  Έχετε τη μοναδική ευκαιρία να επισκεφτείτε τα αξιοθέατα του Εθνικού Θαλάσσιου Πάρκου Ζακύνθου και να κολυμπήσετε στα γαλάζια νερά του, οδηγώντας το σκάφος της επιλογής σας.

  Περισσότερα

  Ξενάγηση Χελώνας

  Στο πρόγραμμα Try Diver Program θα κάνετε κατάδυση υπό την επίβλεψη των έμπειρων εκπαιδευτών μας, οι οποίοι διαθέτουν πάνω από 20 χρόνια εμπειρίας στον τομέα των καταδύσεων.

  Περισσότερα