Με την εκδρομή αυτή σας δίνεται η δυνατότητα να επισκεφτείτε την , κυριολεκτικά , νέα παραλία των Μυζήθρων – μόλις το 2018- η οποία δημιουργήθηκε μετά από ένα ισχυρό σεισμό όπου υπέστη το νησί , μετά από κατολίσθηση βράχων, και να μαγευτείτε από τα κρυστάλλινα νερά.

Η 3ωρη εκδρομή μας ξεκινάει με μια περίπου 20λεπτη ξενάγηση χελώνας στο κόλπο του Λαγανά , όπου μπορείτε να βγάλετε φωτογραφίες από τη μοναδική στο είδος της θαλάσσια χελώνα Caretta-Caretta. Μετά συνεχίζουμε για το Μαραθονήσι , γνωστό ως και νησί της χελώνας. Εκεί θα παραμείνουμε για περίπου 10 λεπτά για φωτογραφίες.

Μυζήθρες

Οι Μυζήθρες μπορεί ο οποιοσδήποτε να πει ότι ένα είναι από τα ωραιότερα αξιοθέατα της Ζακύνθου, που κόβουν την ανάσα.Οι Μυζήθρες αποτελούν δυο λευκούς κωνικούς βράχους και βρίσκονται κάτω από τον Φάρο του Κεριού.Το όνομα τους προέρχεται από το τυρί «μυζήθρα» , το οποίο παρασκευάζεται στη Ζάκυνθο.

Η εκδρομή μας συνεχίζει για να απολαύσουμε τις σπηλιές του Κεριού.

Θα μείνετε έκπληκτοι με την ομορφιά των σπηλαίων, για αυτό θα ήταν καλό να έχετε εύκαιρη την φωτογραφική σας μηχανή και να αποθανατίσετε το μαγευτικό τοπίο. Και στο τέλος καταλήγουμε στις Μυζήθρες.Εκεί θα μείνετε για μια ώρα να απολαύσετε το μπάνιο σας και τις εικόνες από το υπέροχο τοπίο που απλόχερα χαρίζει η φύση στον κάθε επισκέπτη. Μετά από το μπάνιο σας επιστρέφουμε στο λιμάνι γεμάτοι με εικόνες και εμπειρίες.

  Travel with us

  Προτεινόμενες Εκδρομές

  Private Trip

  Χαρίστε στον εαυτό σας μια ξεχωριστή εμπειρία έχοντας την δυνατότητα να συμβουλευτείτε και να συζητήσετε με την έμπειρη ομάδα μας για όλους τους προορισμούς που μπορείτε να επισκεφτείτε.

  Περισσότερα

  Μυζήθρες

  Οι Μυζήθρες μπορεί ο οποιοσδήποτε να πει ότι ένα είναι από τα ωραιότερα αξιοθέατα της Ζακύνθου, που κόβουν την ανάσα. Οι Μυζήθρες αποτελούν δυο λευκούς κωνικούς βράχους και βρίσκονται κάτω από τον Φάρο του Κεριού.

  Περισσότερα

  Ενοικιάσεις Σκαφών

  Έχετε τη μοναδική ευκαιρία να επισκεφτείτε τα αξιοθέατα του Εθνικού Θαλάσσιου Πάρκου Ζακύνθου και να κολυμπήσετε στα γαλάζια νερά του, οδηγώντας το σκάφος της επιλογής σας.

  Περισσότερα

  Ξενάγηση Χελώνας

  Στο πρόγραμμα Try Diver Program θα κάνετε κατάδυση υπό την επίβλεψη των έμπειρων εκπαιδευτών μας, οι οποίοι διαθέτουν πάνω από 20 χρόνια εμπειρίας στον τομέα των καταδύσεων.

  Περισσότερα