Η εταιρεία σας παρέχει την υπηρεσία Τaxi Boat στο Μαραθονήσι όπου εκεί μπορείτε να απολαύσετε το μπάνιο σας και να χαλαρώσετε σε αυτό το μαγευτικό μέρος για όσο εσείς θελήσετε.

Η επιστροφή σας θα πραγματοποιηθεί κατόπιν συνεννόησης με την εταιρεία μας.

Μαραθονήσι

Εάν είστε λάτρης της κολύμβησης σε καταγάλανους βυθούς ή στο να απολαύσετε την ημέρα σας στην παράλια του Μαραθονησίου σας έχουμε την λύση.

  Travel with us

  Προτεινόμενες Εκδρομές

  Private Trip

  Χαρίστε στον εαυτό σας μια ξεχωριστή εμπειρία έχοντας την δυνατότητα να συμβουλευτείτε και να συζητήσετε με την έμπειρη ομάδα μας για όλους τους προορισμούς που μπορείτε να επισκεφτείτε.

  Περισσότερα

  Μυζήθρες

  Οι Μυζήθρες μπορεί ο οποιοσδήποτε να πει ότι ένα είναι από τα ωραιότερα αξιοθέατα της Ζακύνθου, που κόβουν την ανάσα. Οι Μυζήθρες αποτελούν δυο λευκούς κωνικούς βράχους και βρίσκονται κάτω από τον Φάρο του Κεριού.

  Περισσότερα

  Ενοικιάσεις Σκαφών

  Έχετε τη μοναδική ευκαιρία να επισκεφτείτε τα αξιοθέατα του Εθνικού Θαλάσσιου Πάρκου Ζακύνθου και να κολυμπήσετε στα γαλάζια νερά του, οδηγώντας το σκάφος της επιλογής σας.

  Περισσότερα

  Ξενάγηση Χελώνας

  Στο πρόγραμμα Try Diver Program θα κάνετε κατάδυση υπό την επίβλεψη των έμπειρων εκπαιδευτών μας, οι οποίοι διαθέτουν πάνω από 20 χρόνια εμπειρίας στον τομέα των καταδύσεων.

  Περισσότερα