Επιπλέον, η εταιρεία μας διαθέτει σκάφη μεγαλύτερης ιπποδύναμης, για άτομα τα οποία είναι κάτοχοι διπλώματος. Όλα τα σκάφη μας μπορούν να κινηθούν μέσα στο Εθνικό Θαλάσσιο Πάρκο Ζακύνθου, με την προϋπόθεση να τηρούνται οι κανόνες του από τους ενδιαφερόμενους καπετάνιους.

Σύμφωνα με την ιπποδύναμή τους κατηγοριοποιούνται ως εξής:

 PREMIUM BOAT
Το σκάφος αυτό διαθέτει βασικό εξοπλισμό και η μηχανή του είναι 30-40 ίππους. Επίσης περιέχει ψυγείο και μουσική.

Δεν απαιτούν κατοχή διπλώματος και είναι απολύτως ασφαλή για μια φανταστική εμπειρία. Με την επιλογή αυτή έχετε τη μοναδική ευκαιρία να επισκεφτείτε τα αξιοθέατα του Εθνικού Θαλάσσιου Πάρκου Ζακύνθου και να κολυμπήσετε στα γαλάζια νερά του, οδηγώντας το σκάφος της επιλογής σας. Μπορείτε να επισκεφτείτε το Μαραθονήσι καθώς και να εξερευνήσετε τις σπηλιές του Κεριού, έχοντας στην διάθεσή σας άριστα συντηρημένα σκάφη που είναι πολύ εύκολα στην οδήγηση.

STANDARD BOAT
Το σκάφος αυτό διαθέτει βασικό εξοπλισμό και η μηχανή του είναι 25-30 ίππους.

ELITE BOAT
Το σκάφος διαθέτει βασικό εξοπλισμό και η μηχανή του είναι 30-60 ίππους. Επίσης περιέχει ψυγείο, μουσική και ντουζιέρα.

  Travel with us

  Προτεινόμενες Εκδρομές

  Private Trip

  Χαρίστε στον εαυτό σας μια ξεχωριστή εμπειρία έχοντας την δυνατότητα να συμβουλευτείτε και να συζητήσετε με την έμπειρη ομάδα μας για όλους τους προορισμούς που μπορείτε να επισκεφτείτε.

  Περισσότερα

  Μυζήθρες

  Οι Μυζήθρες μπορεί ο οποιοσδήποτε να πει ότι ένα είναι από τα ωραιότερα αξιοθέατα της Ζακύνθου, που κόβουν την ανάσα. Οι Μυζήθρες αποτελούν δυο λευκούς κωνικούς βράχους και βρίσκονται κάτω από τον Φάρο του Κεριού.

  Περισσότερα

  Ενοικιάσεις Σκαφών

  Έχετε τη μοναδική ευκαιρία να επισκεφτείτε τα αξιοθέατα του Εθνικού Θαλάσσιου Πάρκου Ζακύνθου και να κολυμπήσετε στα γαλάζια νερά του, οδηγώντας το σκάφος της επιλογής σας.

  Περισσότερα

  Ξενάγηση Χελώνας

  Στο πρόγραμμα Try Diver Program θα κάνετε κατάδυση υπό την επίβλεψη των έμπειρων εκπαιδευτών μας, οι οποίοι διαθέτουν πάνω από 20 χρόνια εμπειρίας στον τομέα των καταδύσεων.

  Περισσότερα
  .
  .
  .
  .
  .
  .