Κατάδυση για Αρχάριους

Έχετε ποτέ αναρωτηθεί πως μοιάζει να αναπνέεις κάτω από το νερό και να ανακαλύπτεις την μοναδική ομορφιά της θαλάσσιας ζωής και των κοραλλιών;

Άμα θέλεις να δοκιμάσεις να κάνεις κατάδυση , το Islanders Zante Diving σας προσφέρει το πρόγραμμα για αρχάριους , το Try Diver Program. Είναι γρήγορο , εύκολο και αποτελεί μια ασφαλής γνωριμία του υποβρύχιου κόσμου κατά την διάρκεια των διακοπών σας με την οικογένεια και τους φίλους σας. Στο πρόγραμμα Try Diver Program θα κάνετε κατάδυση υπό την επίβλεψη των έμπειρων εκπαιδευτών μας, οι οποίοι διαθέτουν πάνω από 20 χρόνια εμπειρίας στον τομέα των καταδύσεων.

Το πρόγραμμα Try Diver των Islanders Zante Diving , σας προσφέρει δωρεάν μεταφορά από το ξενοδοχείο σας στο σημείο κατάδυσης στο Πόρτο Λιμνιώνα , το οποίο βρίσκεται στα μέσο-δυτικά του νησιού , κοντά στο χωριό του Άγιου Λέοντα. Το σημείο είναι διάσημο για τα διάφανα κρυστάλλινα νερά του και την ξεχωριστή θαλάσσια ζωή και τα κοράλλια. Είναι επίσης ιδανικό για κολύμβηση με μάσκες στις σπηλιές και αποτελεί ένα από τα πιο εντυπωσιακά μέρη της Ζακύνθου.

Στο βραχώδες πλάτωμα που βρίσκεται εκεί , υπάρχει μια ταβέρνα που μπορείτε να απολαύσετε φρέσκο ψάρι και άλλα πιάτα ημέρας. Εκεί θα σας δοθεί η ευκαιρία να χαλαρώσετε και να χαρείτε το υπέροχο τοπίο της περιοχής του Πόρτο Λιμνιώνα.

Το πρόγραμμα Try Diver ξεκινάει με ένα μάθημα θεωρίας για την κατάδυση , όπου αποκτάται τις βασικές γνώσεις και αρχές της , ώστε να εξασφαλίσετε μια ασφαλή θαλάσσια περιήγηση. Η εμπειρία κατάδυσης σας στην ανοιχτή θάλασσα πλέον , ξεκινάει καταδύοντας στο υπέροχο σημείο που έχουμε επιλέξει , καθιστώντας ικανούς τους δύτες να εφαρμόσουν τις νέες δεξιότητες τους καθώς εξερευνούν την υποβρύχια ζωή.

Τα είδη ψαριών που μπορεί να συναντήσετε είναι : γύλος, ψαρίδα, πέρκα, κόκκινος σκορπιός, ερυθρός τόνος, χταπόδι, φαγκρί, σάλπα, χέλι, κέφαλος, δράκαινα, σφυραινίδα. Μένουμε κάτω από το νερό περίπου 30/40 λεπτά. Το μέγιστο βάθος που φθάνουμε είναι τα 10 μέτρα. Το πρόγραμμά μας Try Diver Program κλείνει με την αγορά φωτογραφιών από την εμπειρία σας!


Σημείωση: Ελάχιστη ηλικία συμμετοχής είναι τα 10 έτη. Όλοι οι συμμετέχοντες θα πρέπει να διαθέτουν μια καλή φυσική κατάσταση.