Παρατήρηση θαλασσιάς χελώνας

Η παρατήρηση της θαλασσιάς χελώνας Caretta – Caretta πραγματοποιείται στον Κόλπο του Λαγάνα όπου βρίσκεται στο φυσικό της περιβάλλον καθώς προστατεύεται από το Εθνικό Θαλάσσιο Πάρκο Ζακύνθου .

Η παρουσία της προσφέρει σε όλους τους ενδιαφερομένους επισκέπτες μια μοναδική ευκαιρία να την παρατηρήσουν και φυσικά έχοντας την δυνατότητα την φωτογραφίσουν . Είναι πολύ σημαντικό κατά την παρακολούθηση της θαλασσιάς χελώνας Cαretta – Caretta να τηρούνται τα μετρά προστασίας που έχει θέσει το Εθνικό Θαλάσσιο Πάρκο Ζακύνθου .

Σπηλιές Κεριού – 1η Καμαρα

Το δρομολόγιο μας θέτει τον προορισμό του σε ένα από τα πιο μαγικά αξιοθέατα της Ζακύνθου το οποίο είναι η πρώτη Καμάρα στις σπηλιές του Κεριού . Το σκάφος μας έχει την δυνατότητα να περάσει μέσα από την αψίδα και εν συνεχεία πραγματοποιείται ξενάγηση στα σπηλαία του Κεριού έτσι ώστε να μπορέσετε να αποθανατίσετε τις πιο απίστευτες στιγμές στο φωτογραφικό σας φακό.

Μαραθίας

Τα ιαματικά νερά του Μαραθία αποτελούν το αποκορύφωμα της εκδρομής . Ετοιμάστε τις μάσκες σας γιατί ο καπετάνιος θα σας ξεναγήσει κολυμπώντας μέσα στα θαλασσιά τούνελ . Η είσοδος μέσα σε αυτά θα σας μείνει αξέχαστη καθώς είναι το τέλειο μέρος για να εξερευνήσετε το βυθό και τα καταγάλανα νερά του.

Μαραθονήσι

Εννοείται πως σε αυτό το δρομολόγιο δεν θα μπορούσαμε να αφήσουμε το νησί της χελώνας εκτός . Θα σας ξεναγήσουμε μέσα στις τρεις σπηλιές του νησιού και ως τελευταίο προορισμό αφήνουμε την μπροστινή αμμώδης παραλία ωοτοκίας του νησιού για μπάνιο στα μαγικά καταγάλανα νερά του Ιονίου Πέλαγος.