Παρατήρηση της θαλάσσιας χελώνας

Η παρατήρηση της θαλασσιάς χελώνας Caretta – Caretta πραγματοποιείται στον Κόλπο του Λαγάνα όπου βρίσκεται στο φυσικό της περιβάλλον καθώς προστατεύεται από το Εθνικό Θαλάσσιο Πάρκο Ζακύνθου. Η παρουσία της προσφέρει σε όλους τους ενδιαφερομένους επισκέπτες μια μοναδική ευκαιρία να την παρατηρήσουν και φυσικά έχοντας την δυνατότητα να την φωτογραφίσουν.

Είναι πολύ σημαντικό κατά την παρακολούθηση της θαλασσιάς χελώνας Cαretta – Caretta να τηρούνται τα μετρά προστασίας που έχει θέσει το Εθνικό Θαλάσσιο Πάρκο Ζακύνθου .

Μαραθονήσι – Σπηλιές

Στην εκδρομή αυτή έχετε την δυνατότητα να εξερευνήσετε και τις δυο παραλίες του νησιού της χελώνας . Ξεκινώντας από την βοτσαλώδης παραλία με τις τρεις σπηλιές οι οποίες έχουν εύκολη πρόσβαση για να τις εξερευνήσετε κολυμπώντας όπως και τα εκπληκτικά βράχια για ατέλειωτα μακροβούτια.

Μαραθονήσι – Παραλία Ωοτοκίας

Η τελευταία σας στάση σε αυτή την εκδρομή θα είναι η μπροστινή αμμώδης παραλία ωοτοκίας του νησιού στην οποία σας δίνουμε την δυνατότητα κατόπιν επικοινωνίας με την εταιρεία μας να παραμείνετε για όσο επιθυμείτε.