Κατάδυση για Αρχάριους

Οι Μυζήθρες μπορεί ο οποιοσδήποτε να πει ότι ένα είναι από τα ωραιότερα αξιοθέατα της Ζακύνθου, που κόβουν την ανάσα.Οι Μυζήθρες αποτελούν δυο λευκούς κωνικούς βράχους και βρίσκονται κάτω από τον Φάρο του Κεριού.
Το όνομα τους προέρχεται από το τυρί «μυζήθρα» , το οποίο παρασκευάζεται στη Ζάκυνθο.

Με την εκδρομή αυτή σας δίνεται η δυνατότητα να επισκεφτείτε την , κυριολεκτικά , νέα παραλία των Μυζήθρων – μόλις το 2018- η οποία δημιουργήθηκε μετά από ένα ισχυρό σεισμό όπου υπέστη το νησί , μετά από κατολίσθηση βράχων, και να μαγευτείτε από τα κρυστάλλινα νερά.

Η 3ωρη εκδρομή μας ξεκινάει με μια περίπου 20λεπτη ξενάγηση χελώνας στο κόλπο του Λαγανά , όπου μπορείτε να βγάλετε φωτογραφίες από τη μοναδική στο είδος της θαλάσσια χελώνα Caretta-Caretta.

Μετά συνεχίζουμε για το Μαραθονήσι , γνωστό ως και νησί της χελώνας. Εκεί θα παραμείνουμε για περίπου 10 λεπτά για φωτογραφίες.

Η εκδρομή μας συνεχίζει για να απολαύσουμε τις σπηλιές του Κεριού .
Θα μείνετε έκπληκτοι με την ομορφιά των σπηλαίων , για αυτό θα ήταν καλό να έχετε εύκαιρη την φωτογραφική σας μηχανή και να αποθανατίσετε το μαγευτικό τοπίο.

Και στο τέλος καταλήγουμε στις Μυζήθρες. Εκεί θα μείνετε για μια ώρα να απολαύσετε το μπάνιο σας και τις εικόνες από το υπέροχο τοπίο που απλόχερα χαρίζει η φύση στον κάθε επισκέπτη.
Μετά από το μπάνιο σας επιστρέφουμε στο λιμάνι γεμάτοι με εικόνες και εμπειρίες .